Фенови за коса

Брзо сушење. Без екстремна топлина. Фен за коса Dyson дизајниран за различни типови коса.

Моќен и брз.

Малиот, моќен дигитален мотор Dyson V9 е во просек 6 пати побрз од другите мотори за фен за коса. Во комбинација со технологијата Air Multiplier, тој произведува млаз од контролиран воздух под висок притисок за брзо сушење и прецизен стил.

Dyson Supersonic фен за коса Професионално издание

Дизајниран за професионални фризури.

Интелигентната контрола на топлина помага да се заштити сјајот

За разлика од некои други, фен за коса Dyson Supersonic ја мери температурата на воздухот над 40 пати во секунда и ја регулира топлината.

Спречува екстремно топлотно оштетување за да го заштити сјајот на вашата коса.

Dyson Supersonic™ ја зголемува мазноста на косата за 75%, го зголемува сјајот на косата за 132% и го намалува разлетувањето и разлетувањето до 61%.