Original price was: 33.490 ден.Current price is: 30.490 ден.

Почнувајќи од 2,540.83 месечно

Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 – Фен за коса

Dyson Supersonic™ фен за коса Црн/Никел

Најнаградуван фен за коса. ¹

Интелигентна контрола на топлина.

Се напојува со дигитален мотор V9 на Dyson.

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

0.659 kg

Негативни јони

Помага да се намали статика

Должина на кабелот

2.62 m

Висина

245 mm

Должина

97 mm

Ширина

78 mm

Во кутијата

Магнетни додатоци за стилизирање за лесно монтирање и ротација од 360°.
Play Video

Додаток за издувување и измазнување

Идеална алатка за завршна обработка за елегантни, прави стилови. Ги крие разлетаните влакна под подолга коса за да ви даде мазен, сјаен финиш¹. Само со воздух.

Стилски концентратор

Дизајниран да создаде воздушно сечило со голема брзина што е совршено за стилизирање. И бидејќи воздухот е фокусиран, можете да стилизирате еден по еден дел - без да го нарушувате остатокот.

Дифузер

Конструиран да го распрснува воздухот порамномерно околу вашите кадрици, дифузерот симулира природно сушење, помагајќи да се намали разлетувањето и да се дефинираат кадрици и бранови. Подолгите заби ви овозможуваат да стилизирате повеќе коса со поголема контрола - и да допрете подлабоко во косата.

Клучни контроли

3 прецизни поставки за брзина

Високо – за брзо сушење и стилизирање Средно - за редовно сушење Ниско - за дифузирање

4 прецизни поставки за топлина

100°C – брзо сушење и стилизирање 80°C – редовно сушење 60°C – поладно сушење и дифузија 28°C – студен проток на воздух

Студен проток на воздух

Студен проток на воздух од 28°C, за да ја наместите косата по обликувањето

Магнетни додатоци

Фен за коса Dyson Supersonic™ доаѓа со магнетни додатоци за стилизирање. За лесно монтирање и ротирање за време на стилизирањето.