Сушач за раце

Најбрзо хигиенско сушење раце со HEPA-филтриран воздух

Dyson Airblade за сушење раце – најбрзо хигиенско сушење раце со HEPA-филтриран воздух Намалете ги трошоците, емисиите на CO₂ и заштедете простор
Тие се 80% поекономични од другите сушари и произведуваат до 80% помалку CO₂ 98% поекономично од цената на хартиените крпи – за цена на сушење на една рака хартиени крпи исушете 25 пара раце

Измијте ги и исушете ги рацете над мијалникот – Време на сушење на рацете 14

Поставување мијалник за миење и сушење раце со автоматска функција за хигиенско плакнење

Dyson Airblde Wash&Dry има сертификати HACCP, NSF, CARBON FOOTPRINT и е погоден за употреба во сите производни услови каде што барањата за хигиена се високи и брзината на сушење е исклучително важна.

Бидејќи секоја единица за перење е и единица за сушење раце, не се прави  гужва околу посебните места за сушење на рацете, така што се избегнува близок контакт со други корисници на тоалет.

Силен и издржлив – Време на сушење на рацете 10 секунди
Тенок профил, 35% потивок – Време на сушење на рацете 12 секунди
Најновата и најекономична машина за сушење раце Dyson Airblade
Другите машини за сушење раце не се хигиенски, бидејќи не ги филтрираат бактериите и вирусите од воздухот во тоалетот, туку цицаат нечист воздух од местото и потоа го дуваат назад на рацете.
Машините за сушење раце Dyson Airblade користат HEPA филтер H13 кој задржува 99,9% од бактериите и вирусите од воздухот во тоалетот, така што рацете се сушат со прочистен воздух, а не со валкан воздух. Машините за сушење раце Dyson Airblade™ dB и Dyson Airblade™ Wash+Dry се одобрени со HACCP како хигиенски безбедни за употреба во индустријата за храна и пијалоци.