Dyson прочистувач + Навлажнувач

Тој автоматски прочистува, навлажнува и лади и веднаш ги отстранува повеќето видови бактерии во водата.

Ги неутрализира гасовите, алергените и 99,95% од нечистотиите од воздухот.

Прочистувач. Навлажнувач. Грејач. Се во едно.
  • Автоматски се прочистува
  • Хигиенско навлажнување
  • Се поврзува со апликацијата Dison Link
  • Дијагностицира и управува со квалитетот на воздухот

Фаќа прашина и честички

Прочистувачот + овлажнител има запечатен систем за филтрација од 360 °. Комбинира филтер со активен јаглен за отстранување на гасови и мириси и запечатен HEPA филтер за собирање 99,95% од честичките.
Најдобро за вашата околина

Алергени и загадувачи може да се соберат во вашиот дом. Затворената филтрација ги фаќа од воздух.