Само во Dyson

49.490 ден

Почнувајќи од 4,124.17 месечно

Нема на залиха

Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact

Прочистувач. Навлажнувач. Вентилатор. Се во едно. Автоматски детектира, фаќа и заробува загаден воздух. Ја прочистува и навлажнува целата соба³ Dyson гаранција од 2 години
Погледнете го на дело
Галерија

Корисни совети за навлажнување на воздухот

Прочистувачите Dyson може да ја постигнат саканата влажност автоматски или рачно.
Во автоматски режим, поставете го и заборавете го.
Во рачниот режим, LCD-екранот ве поттикнува да го зголемите протокот на воздух за да ви помогне да ја постигнете вашата цел побрзо. 

Клучна технологија

Детектира и известува, автоматски

Интегрираните сензори постојано го анализираат вашиот воздух, додека нашиот уникатен алгоритам ги вкрстува податоците секоја секунда. Дијагностицира загадувачи на молекуларно ниво, прикажувајќи реални резултати на LCD-екранот.

Доловува гасови и ултра ситни честички

HEPA филтерот фаќа 99,97% од честичките со големина од 0,3 микрони. Филтерот исто така ги отстранува мирисите и гасовите вклучувајќи ги и VOCs.

Целосно запечатен на HEPA H13

За да се спречи истекување на загадувачите назад во воздухот, не е само филтерот запечатен со стандардот HEPA H134, туку целата машина. Значи она што влегува внатре, останува внатре.

Спецификации

Тежина

8 kg

Проток на воздух на макс. поставување

87 галони

Осцилација/Агол

90 степени

Должина на кабелот

6 стапки

Број на поставки за брзина

10

HEPA филтер

HEPA H13

Висина

922 mm

Должина

311 mm

Ширина

280 mm

Во кутијата

Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact PH3A (White/Nickel)
Филтер за вашиот Dyson Purifier
Заоблен и магнетизиран за уредно складирање на машината.

Карактеристики

Циркулира прочистен навлажнет воздух

Технологијата Dyson Air Multiplier™ меша и циркулира прочистен, навлажнет воздух низ просторијата.

Ве лади кога е потребно

Во потопло време, моќниот прилив на прочистен, навлажнет проток на воздух може да ве разлади.⁸

Автоматски режим

Постојано го следи квалитетот на вашиот воздух, автоматски го прилагодува протокот на воздух за да го достигне и одржува најудобното ниво на влажност и да реагира на настаните со загадување.

Континуирано навлажнување

Ефикасниот систем за управување со водата и резервоарот од еден галон ви овозможуваат хигиенско навлажнување до 36 часа без редовно полнење.

Ноќен режим

Прочистува со користење на најтивките поставки и затемнет екран. Тајмерот за спиење овозможува претходно поставени интервали на користење, помеѓу 15 минути и 9 часа.

Режим на проток на воздух наназад

Го пренасочува протокот на воздух низ задниот дел на машината со што прочистива и навлажнува без да ве лади.

Режим на ветар

Уникатните алгоритми го менуваат протокот на воздух за да имитираат ладен и освежувачки ветар.

Контрола на млазната оска

Два осцилатори го водат протокот на воздух - проектираат одделно или во дует, за да можете да изберете различни режими на проток на воздух.

Циклус на длабоко чистење

Активирајте го месечниот циклус на длабинско чистење на машината без проблеми со притискање на копче. Ќе ве води низ едноставниот процес чекор-по-чекор.

Едноставни промени на филтерот

Вградените потсетници ви покажуваат кога треба да се смени вашиот комбиниран филтер. Тоа е брзо и лесно да се направи.

Сертифициран за астма и алергија

Прочистувачите на Dyson се сертифицирани за астма и алергија од страна на Фондацијата за астма и алергија на Америка.

Циклус на длабоко чистење

Признаен од страна на Националната фондација за псоријаза