Чекор 1:

Доколку сакате да направите online нарачка на производ, прво што треба да направите е да се регистрирате на нашата интернет страна

Внесете ги вашите точни податоци како би ја извршиле доставата на точната адреса и контактирале за потврда на порачката

Доколку претходно сте регистрирани, тогаш продолжете кон чекор 2

Чекор 2:

Одберете го производот кој сакате да го купите и кликнете на „Купи“.  Доколку сакате да купите повеќе производи тогаш истото сторете го за нив и потоа кликнете на „Кошничка“ во горниот десен агол и кликнете на “Плаќање”

Чекор 3:

Во наредниот чекор ги потврдувате вашите контакт информации кои при регистрацијата сте ги оставиле и го одбирате начинот на наплата 

Чекор 4:

Доколку сте одбрале наплата со картичка треба да ја пополните формата за наплата со информациите од вашата дебитна/кредитна картичка.