Само во Dyson

Почнувајќи од 0.00 месечно

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Dyson Airblade V (Nickel) hand dryer

Сушач за раце Dyson Airblade V (Никел).

Дизајниран за хигиенски перформанси. Дизајниран за компактни простори.
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

2.8 kg

Време на сушење

12 секунди¹

Брзина на моторот

До 83.000 вртежи во минута

Ниво на децибели

79 db

Работен проток на воздух

5,3 gal/s

Брзина на воздухот на отворите

420 милји на час

ХЕПА филтер

Доловува 99,97% од честичките

Влезен напон

100-120v (LV) 200-240v (HV)

Номинална моќност

1.000 W

Висина

394 mm

Длабочина

100 mm

ХЕПА филтер

Да

Ширина

234 мм

Клучни карактеристики

Технологијата Airblade™ ја отстранува водата со 420 милји на час

Воздухот филтриран со ХЕПА се канализира до машината со моторот, принудувајќи листови филтриран воздух низ прецизни отвори при висок притисок. Водата се отстранува од рацете со брзина од 420 км/ч.

Дигитален мотор Dyson V4

Репрограмираниот дигитален мотор Dyson V4 користи дигитална пулсна технологија за исцрпување до 5,3 галони воздух во секунда низ машината, за брзо сушење на рацете.

ХЕПА филтер

Dyson Airblade™ HEPA филтрите зафаќаат 99,97% од честичките³ пред да се разнесат на рацете. Така, рацете се сушат со почист воздух, а не со валкан воздух.

Дополнителни карактеристики

Брзо сушење

Репрограмираниот мотор и реконструираниот проток на воздух значи дека машината за сушење раце Dyson Airblade V е потивка од кога било, но сепак ги суши рацете за само 12 секунди.¹

30% потивко

Со репрограмиран софтвер, дигиталниот мотор Dyson V4 од 1000 W го прави сушачот за раце Dyson Airblade V 30% потивок² од претходникот.

Помалку отпад

До 78% поевтино за работа од другите машини за сушење раце. До 99% помалку од хартиените крпи за еднократна употреба, до 83% помалку емисии на CO₂.5 Создавање подобра средина во вашите тоалети и во светот надвор.

Акредитации

NSF

Единствената машина за сушење раце сертифицирана со NSF International Protocol P335.

Carbon Trust

Сите сушари за раце Dyson Airblade™ се сертифицирани од Carbon Trust.

Заштедете кога ќе се префрлите на Dyson сушилници за раце

Намалете ги емисиите на јаглерод и тековните трошоци, до 82% помалку CO2. До 98% поекономично во споредба да се работи со хартиени крпи.

Клучни карактеристики

Создадете простор во вашата бања

Со длабочина од само 4, фен за раце Dyson Airblade V е тенок, компактен и во согласност со АДА. И бидејќи се фиксира на задна плоча, тоа дозволува лесна, самоуслужна инсталација, одржување и замена.

Тивко рафинирано

Со репрограмирана технологија на дигитални мотори и прецизни отвори за воздух, дигиталниот мотор V4 Dyson од 1000 W го прави сушакот за раце Dyson Airblade V 30% потивок² од неговиот претходник.

Докажано хигиенско со независно тестирање

Сите машини за сушење раце Dyson Airblade се подложени на ригорозни тестирања Дајсон. Влијанието на сушењето раце е тестирано на универзитетите и објавени во меѓународни списанија. Дознајте зошто нашите сушари за раце се хигиенски.