Special

2.490 ден

Почнувајќи од 207.50 месечно

Нема на залиха

New Coanda smoothing dryer

Мултифункционален додаток за сушење, измазнување и сокривање на разлетувачите.¹
Скриј летни

"Coanda" за мазна коса

Исушете ги, измазните и скријте ги разлетувачите со еден мултифункционален додаток. Два млазници на воздух работат истовремено на сува и права коса за да го измазнуваат и усовршат вашиот краен стил, со до 58% помалку флеш и разлетување.³
Брзо сушење

Фокусиран проток на воздух за сушење

Моќниот проток на воздух брзо грубо ја суши косата како подготовка за стилизирање.

Надградете го вашиот мулти-стајлер Dyson Airwrap™

Со реконструирани додатоци и додатоци за побрз и полесен стил