Dyson Supersonic Iron/Fuchsia HD07 – Фен за коса

Original price was: 33.490 ден.Current price is: 28.466 ден.

Без дополнителна кутија за складирање
Екстензии:
4 млазници за насочување на воздухот
Подлога
Јаже за закачување на фенот

Опис

 

 • Помага да се спречи екстремна топлина за да го заштити природниот сјај; Темеператураа на воздухот се мери 20 пати секоја секунда, со што се контролира температурата
 • Ултра брзо сушење; За брзо сушење потребен Ви е контролирано, брзо струење на воздух. Номинална снага 1600 вати
 • Вклучува: Магнетски додатоци Dyson за мазнење, стилистички концентратор, и дифузер
 • Лесен и добро избалансиран; Го превртевме конвенционалниот изглед наопаку и го ставивме моторот во рачката
 • Звучно подесен; Силниот мотор е нагоден за произведува неразговорна фреквенција
 • Ладен на допир; Со технологија за заштита од топлина, површината на фенот останува пријатно ладна
 • Вклучува: 4 прецизни нагодувања на топлината за брзо сушење и стилизирање, обично сушење, нежно сушење, и ладен воздух
 • Вклучува: 3 прецизни нагодувања на брзината за брзо сушење, обично сушење и нежно сушење на вашата коса
 • Јаже за закачување на фенот
 • Направено во САД
 • 4 млазници за насочување на воздухот
 • Подлога
 • Без дополнителна кутија за складирање