Дизајнирана Четка Dyson (никел/црна)

Измазнете ја косата пред стилизирање или за време на фенирање. Дизајниран за удобност при употреба. Со пондерирана рачка за рамнотежа, суспензија со воздушна перница за удобност на скалпот и анодизирана завршница за издржливост. Отпорен на топлина до 302˚F, за употреба со фен за коса.

1.790 ден

Почнувајќи од 149.17 месечно

Нема на залиха

Paddle четка дизајнирана од Dyson

За најдобри резултати: Користете на права, брановидна или кадрава коса. Се комбинира со Dyson Supersonic™ фен за коса, за да се создаде елегантен ефект на косата додека ја сушите. Или може да ја користите да ја измазните косата пред да ја обликувате со пеглата Dyson Corrale