Комплет од лесно променливи рачни алатки
За практично рачно вакумирање на различни површини. Вклучува продолжено црево, четка за тврдокорна нечистотија, широк алат за млазници, мека четка за бришење прашина.

3.490 ден

Почнувајќи од 290.83 месечно

Нема на залиха

Компатибилни машини

Компатибилен со вашите Dyson V8™, V10™, V12™, V15™ и Outsize.