Подароци со секојa нарачка

Original price was: 33.490 ден.Current price is: 30.490 ден.

Почнувајќи од 2,540.83 месечно

Dyson Supersonic™ hair dryer – Bright Nickel/Bright Copper

Фен за коса Dyson Supersonic™ Пет додатоци за стилизирање. Вклучувајќи и еден конструиран додаток за издувување и измазнување

Интелигентна контрола на топлина Се напојува со дигитален мотор V9 на Dyson.
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Негативни јони

Помага да се намали статиката

Ниво на звук

77 dBA

Поставување на моќност/топлина

4 ниво на топлина, 3 брзини

Моќност

1,600 W

Должина на кабелот

2743 mm

Проток на воздух

13 l/s

Тежина

816 gr

Висина

243 mm

Должина

96 mm

Ширина

78 mm

Во кутијата

Dyson Supersonic™ hair dryer Nickel/Copper

Рамномерно го распрснува воздухот за да симулира природно сушење, помагајќи да се намали разлетувањето.

Стилирајте ја косата еден по еден со прецизен, контролиран проток на воздух.

Го дифузира воздухот, создавајќи нежен, поладен проток на воздух.

Нашата најнова технологија ги крие разлетанити и кратки влакна во едно поминување. За мазна, сјајна завршница.

Помага во обликувањето и издолжувањето на кадравата и текстураната коса додека се суши.

Технологија

Дигитален мотор Dyson V9

Врти до 110.000 вртежи во минута, придвижувајќи 13 литри воздух до засилувачот секоја секунда.

Air Multiplier™ технологија

Протокот на воздух се засилува за да се произведе контролиран, брз млаз воздух за брзо сушење.

Интелигентна контрола на топлина

Ја мери температурата на протокот на воздух над 40 пати за да спречи екстремно оштетување од топлина.

Прилози за стилизирање

Магнетни додатоци за стилизирање за лесно монтирање и ротација од 360°.

Додаток за издувување и измазнување

Идеална алатка за завршна обработка за елегантни, прави стилови. Ги крие разлетаните влакна под подолга коса за да ви даде мазен, сјаен финиш¹. Само со воздух.

Стилски концентратор

Дизајниран да создаде воздушно сечило со голема брзина што е совршено за стилизирање. И бидејќи воздухот е фокусиран, можете да стилизирате еден по еден дел - без да го нарушувате остатокот.

Дифузер

Конструиран да го распрснува воздухот порамномерно околу вашите кадрици, дифузерот симулира природно сушење, помагајќи да се намали разлетувањето и да се дефинираат кадрици и бранови. Подолгите заби ви овозможуваат да стилизирате повеќе коса со поголема контрола - и да допрете подлабоко во косата.

Нежно воздушно прицврстување

Дизајниран да биде пољубезен кон осетлива коса и чувствителниот скалп, додатокот за нежен воздух го дифузира воздухот, создавајќи нежен, поладен проток на воздух - додека сè уште ја суши косата брзо.

Чешел со широки заби

Дизајниран за кадрава и коса со текстура, додатокот за чешел со широк заби има цврсти заби кои помагаат да се издолжи косата додека се суши или да се создаде волумен и облик.

Клучни контроли

3 прецизни поставки за брзина

Високо – за брзо сушење и стилизирање Средно - за редовно сушење Ниско - за дифузирање

4 прецизни поставки за топлина

212°F – брзо сушење и стилизирање 176°F - редовно сушење 140°F – поладно сушење и дифузија 82°F – студен проток на воздух

Студен проток на воздух

Студен проток на воздух од 28°C, за да ја наместите косата по обликувањето

Магнетни додатоци

Фен за коса Dyson Supersonic™ доаѓа со магнетни додатоци за стилизирање. За лесно монтирање и ротирање за време на стилизирањето.

Dyson Live шопинг настан за Денот на вљубените

Со подароци од технологијата за нега на коса Dyson и демонстрации за стилизирање