29.450 ден

Почнувајќи од 2,454.17 месечно

Нема на залиха

Dyson Supersonic™ hair dryer Iron/Fuchsia

Фен за коса Dyson Supersonic™
Пет додатоци за стилизирање. Вклучувајќи и еден конструиран да ја измазни целата коса.

Интелигентна контрола на топлина
Се напојува со дигитален мотор V9 на Dyson.

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Негативни јони

Помага да се намали статиката

Ниво на звук

77 dBA

Поставување на моќност/топлина

4 нивоа на топлина, 3 брзини

Моќ

1,600 W

Должина на кабел

274 cm

Проток на воздух

13 l/s

Тежина

1.8 lb

Висина

24.3 cm

Должина

9.6 cm

Ширина

7.8 cm

Во кутијата

Dyson Supersonic™ hair dryer Iron/Fuchsia
Рамномерно го распрснува воздухот за да симулира природно сушење, помагајќи да се намали разлетувањето.

Го дифузира воздухот, создавајќи нежен, поладен проток на воздух.

Помага во обликувањето и издолжувањето на кадравата и текстураната коса додека се суши.
Стилирајте ја косата еден по еден со прецизен, контролиран проток на воздух.
Нашата најнова технологија ги крие разлетанити и кратки влакна во едно поминување. За мазна, сјајна завршница.

Технологија

Дигитален мотор Dyson V9

Врти до 110.000 вртежи во минута, придвижувајќи 13 литри воздух до засилувачот секоја секунда.

Air Multiplier™ технологија

Протокот на воздух се засилува за да се произведе контролиран, брз млаз воздух за брзо сушење.

Интелигентна контрола на топлина

Ја мери температурата на протокот на воздух над 40 пати за да спречи екстремно оштетување од топлина.

Додатоци за стилизирање

Магнетни додатоци за стилизирање за лесно монтирање и ротација од 360°.

Додаток за издувување и измазнување

Идеална алатка за завршна обработка за елегантни, прави стилови. Ги крие разлетаните влакна под подолга коса за да ви даде мазен, сјаен финиш¹. Само со воздух.

Стилски концентратор

Дизајниран да создаде воздушно сечило со голема брзина што е совршено за стилизирање. И бидејќи воздухот е фокусиран, можете да стилизирате еден по еден дел - без да го нарушувате остатокот.

Дифузер

Конструиран да го распрснува воздухот порамномерно околу вашите кадрици, дифузерот симулира природно сушење, помагајќи да се намали разлетувањето и да се дефинираат кадрици и бранови. Подолгите заби ви овозможуваат да стилизирате повеќе коса со поголема контрола - и да допрете подлабоко во косата.

Нежен проток на воздух

Дизајниран да биде пољубезен кон фината коса и чувствителниот скалп, новиот нежен додаток за воздух го дифузира воздухот, создавајќи нежен, поладен проток на воздух - додека сè уште ја суши косата брзо.

Чешел со широки заби

Дизајниран за кадрава и текстурирана коса, новиот додаток за чешел со широки заби има цврсти заби кои помагаат да се издолжи косата додека се суши или да се создаде волумен и облик.

Клучни контроли

3 прецизни поставки за брзина

Високо – за брзо сушење и стилизирање Средно - за редовно сушење Ниско - за дифузирање

4 прецизни поставки за топлина

212°F – брзо сушење и стилизирање 176°F - редовно сушење 140°F – поладно сушење и дифузија 82°F – постојано студено

Студен проток на воздух

Студен проток на воздух 82°F, за да ја наместите косата по обликувањето

Магнетни додатоци

Фен за коса Dyson Supersonic™ доаѓа со магнетни додатоци за стилизирање. За лесно монтирање и ротирање за време на стилизирањето.