Спонзорирана добротворна трка од Amazfit за National Kidney Foundation во Сингапур

На 23 јуни, “Simple Run” беше домаќин на 120 километри-добротворна трка за National Kidney Foundation Simple Run е клуб за трчање од Сингапур кој е основан во 2014 со намера да спроведе бесплатна обука за членовите и да им помогне да ја постигнат својата цел на маратоните. На 4 години од нивното постоење беа домаќини […]