Amazfit Stratos ја освои “Good Design Award”

Amazfit Stratos, модерен паметен бренд развиен од Huami, неодамна ја освои “Good Design Award”.

Основана во 1957 година, бара нови “откритија” преку проценка и ги дели “откритијата” со јавноста и го збогатува животот на луѓето, индустријата и општеството преку дизајн. Награден како “Oscar of Oriental Design” e награда на Japan Industrial Design Promotion Organization за производи со одличен дизајн, воедно е и авторитативна награда за дизајн во Азија и низ mymedic.es целиот свет.

Како водечки производ на Amazfit, Amazfit Stratos го комбинира едноставниот и добриот дизајн со богати функции и е признаен од страна на Red Dot Design Award.

Huami упорно ќе работи за да обезбеди/произведе нови и подобри производи во иднина за да го олесни животот на корисниците.