Градоначалникот на Интерлакен, Швајцарија го посети Huami

Утрото на 29-ти септември г-дин Урс Граф, градоначалникот на Интерлакен, и г-дин Ханс-Рудоиф Буркхард, заменик-градоначалник, го посетија Huami во придружба на шефот Провинциска дивизија Анхуи, канцеларија за надворешни работи.

Интерлакен, кој се наоѓа во западниот дел на Швајцарија, е туристички град познат по Јунгфрау, исто така наречен “Европски Риџ”. Ова е спортско одморалиште. Голем број на зимски и летни спортови се погодни тука, вклучувајќи ги планинските тури, планинарењето, едрењето, сурфањето, пливање, тенис и голф во лето и сноубординг, крос-кантри скијање, уметничко лизгање, ролери во зима.

Градоначалникот Граф и неговата партија погледнаа низ изложбената сала на Huami (Hefei) Co.,Ltd , за да дознаат повеќе за серија на паметните спортски производи на компанијата и нивните карактеристики. Откако се обидоа да ги разберат паметните карактеристики на Huami, особено на спортските производи, тие ги препознаа особините и изгледот на овие производи. Со оглед на фитнес навиките на локалните граѓани, тие изнесоа некои свои предлози и идеи за функциите на производот.

“Интерлакен е спортски центар во Швајцарија. Граѓаните таму сакаат планинарење, крос-кантри, сурфање, пливање, тенис, голф и многу други спортови. Ако производите на Huami влезат на нашиот пазар, тие дефинитивно ќе бидат многу популарни “. Изјави г-дин Урс Граф, градоначалник на Интерлакен, кој беше многу импресиониран од производите и посетата на Хуами.

На крајот, градоначалникот Граф му ја претстави на Huami нивната локална специјалност, “dairy cow”.Тој со нетрпение очекува да ги види производите на Huami да влезат на европскиот пазар и да може да се купат во Интерлакен.