Првиот настан за фановите на Huami одржан во Индонезија

На 22 август 2018 година, брендот Аmazfit на Huami го одржа првиот настан за фановите – во Сурабаја, втор по големина град во Индонезија.

Појдовната точка беше поставена во Гранд Сити Мол во Сурабаја и 60 учесници учествуваа на овој настан. Освен навивачите кои се пријавија пред настанот, имаше и многу локални граѓани кои сакаа да трчаат. Пред почетокот на настанот, маичките на брендот Amazfit беа дистрибуирани до учесниците, а потоа менаџерите од странство и менаџерот за продажба во Југоисточна Азија, соодветно комуницираа со нив. Тие ја изразија својата благодарност до фановите на производите на Amazfit, а исто така беше едукативно искуство да се слушне искуството и препораките на корисниците на Amazfit производите. Вкупната должина на оваа трка беше 5 километри и траеше повеќе од 3 часа. Учесниците минуваа низ четири локални обележја, кои се Балаикота Сурабаја, Грахади Сурабаја, Тугу Патунг и Бамбу Рунинг облечени во


Medici Generici servizio di assistenza medica a domicilio Roma

intervento all'apparato gastrointestinale

Intervento Gastroenterologico

Testo aggiuntivo sull’intervento gastrointestinale.

Roma” />

Medici Generici servizio di assistenza medica a domicilio Roma

Il nostro team fornisce un servizio di assistenza sanitaria domiciliare, garantendo professionalità e comfort per i pazienti a Roma.

маички со флуоресцентни обоени Амазфит брендови. Управувањето со патот и безбедноста на целиот настан беа поддржани од локалната искусна заедница на Кендос.

Напредокот на Huami отсекогаш бил неразделен од поддршката на нашите корисници. Ќе продолжиме да го подобруваме нашите производи и услуги, за да им дозволиме на нашите корисници да имаат поголема доверба во нив . Бидејќи ова е првиот настан во странство што го одржавме досега, со развојот на Huami во иднина сигурно ќе имаме различни настани во различни земји. Huami ќе остане верен на неговата првобитна намера и продолжува напред.