Dyson V8 Animal Плус – безжична правосмукалка

24.490 ден

Нема на залиха

Опис

  • Без кабел, Без мака. Моќен вшмукувач со филтер за животни што се мие.
  • Времетраење на батеријата до 40 минути.
  • Лесен и практичен, за лесно чистење во домот. Енергијата на батеријата се користи само додека се чисти. Потребно е полнење најмалку 4 часа пред првата употреба
  • Глава за чистење на директен погон. Ги вшмукува тврдите најлонски влакна во теписите и длабински ја отстранува нечистотијата
  • Наменети за длабоко чистење на домови со домашни миленици; Филтрацијата на целата машина фаќа алергени и исфрла почист воздух отколку воздухот што го дишете.
  • Напојуван со дигитален мотор V8 и е дизајниран да собере нечиста земја и ситна прашина од подови и теписи
  • 150 проценти поголема моќност на шипката од безжичниот вакуум Dyson V6
  • Празнење на хигиенска канта: Нема потреба да ја допирате нечистотијата.
  • Волумен на корпа 0,14 литри