Алатка за завртки за коса

Конусен додаток со четка против заплеткување, брзо собира долга коса и влакна од домашни миленициЧистење со моторизирана четка за мали простори.

990 ден

Почнувајќи од 82.50 месечно

Нема на залиха

Исто така одговара на овие машини

Некои машини се исклучени од прикажаните опсези

 1. Dyson V8
 2. Dyson V8 Absolute
 3. Dyson V8 Extra vacuum
 4. Dyson V8 Extra vacuum
 5. Dyson V8 Extra vacuum
 1. Dyson V15 Detect
 2. Dyson V15 Detect Extra
 1. Dyson Outsize Absolute Extra
 2. Dyson Outsize Absolute Extra
 3. Dyson Outsize Absolute Extra
 4. Dyson Outsize Total Clean
 5. Dyson Outsize+
 6. First-generation Dyson Outsize
 7. First-generation Dyson Outsize Absolute+
 1. Dyson V11
 2. Dyson V11 Animal (Purple)
 3. Dyson V11 Complete
 4. Dyson V11 Complete
 5. Dyson V11 Complete
 6. Dyson V11 Extra
 7. Dyson V11 Extra
 8. Dyson V11 Extra
 9. Dyson V11 Pro
 10. Dyson V11 Torque Drive (Black)
 11. Dyson V11 Torque Drive (Blue)
 12. Dyson V11 Torque Drive (Copper)
 13. Dyson V11 Torque Drive +
 14. V11 Animal
 15. V11 Origin
 16. V11 Torque Drive Complete
 17. V11 Torque Drive Complete
 18. V11 Torque Drive Complete
 19.  
 1. Dyson V11 Animal
 2. Dyson V11 Animal (Red)
 3. Dyson V11 Complete
 4. Dyson V11 Complete
 5. Dyson V11 Torque Drive
 6. Dyson V11 Torque Drive
 7. Dyson V11 Torque Drive
 8. SV14 V11 TD Comp US SNk/Ir/Bu
 9.  
 1. Dyson Cyclone V10 Absolute
 2. Dyson Cyclone V10 Animal
 3. Dyson Cyclone V10 Animal + vacuum