Dyson V8 Absolute Plus – рачна правосмукалка

29.390 ден

Нема на залиха

Опис

Радијални циклони од 2 нивоа – 15 циклони, распоредени во две нивоа, работат паралелно за да го зголемат протокот на воздух и да соберат ситна прашина. Се напојува со батерија од никел-кобалт-алуминиум што овозможува моќно вшмукување до 40 минути (до 25 минути со моторизирана четка).

Макс режим – Обезбедува до 6 минути посилна вшмукувачка моќ за потешки задачи.

Се претвора во рачна правосмукалка.

Хигиенско отстранување на нечистотијата со едно притискање.

Четка со директен погон.

Мека ротирачка четка.

Тежина: 2,6 кг.

Моќност на вшмукување: 115AW.

Капацитет на резервоарот: 0,54л.

Димензии: 210х1243х250мм.

Прилози: комбиниран додаток, аголен додаток, мини моторизирана четка, мека четка за прашина.