Најнова технологија

Нов 40мм долг стилизер Airwrap™

Создадете лабави, живи кадрици и бранови во двете насоки – со еден стилизер. Прецизно изработен за подолга коса.

2.290 ден

Почнувајќи од 190.83 месечно

Надградете го вашиот стајлер за коса Dyson Airwrap

Со додатоци кои се реконструирани за побрз и полесен стил.