Dyson V10 Absolute 2022 – вакум правосмукалка

43.490 ден

Моќна безжична правосмукалка Dyson V10 Abslolute!

До 60 минути постојана моќ на вшмукување
Моторна лента и мека ротирачка четка
Моќта на подната правосмукалка
HEPA филтер – погоден за луѓе со алергии

Опис

Спецификации

Тежина – 2,67 кг

Волумен на резервоарот – 0,76 l

Време на полнење – 3,5 ч

Работно време – До 60 минути

Филтрација – 99,99% филтрација до 0,3 микрони 2

Воздушна јачина – 151 AW

Висина – 1249 мм

Должина – 250 мм

Ширина – 256 мм