Dyson V12 Slim Absolute

50.990 ден

Нема на залиха

Циклонска технологија: 11 циклони
Волумен на корпа: 0,35 л
Филтрација со цела машина
Laser Slim Fluffy ™ глава за чистење
Директна глава за чистење со погон
Висина: 123,4 см
Должина: 25,2 см
Ширина: 25см
Време на полнење: 4 часа
Тежина: 2,2 кг

Опис

Циклонска технологија: 11 циклони
Волумен на корпа: 0,35 л
Филтрација со цела машина
Laser Slim Fluffy ™ глава за чистење
Директна глава за чистење со погон
Висина: 123,4 см
Должина: 25,2 см
Ширина: 25см
Време на полнење: 4 часа
Тежина: 2,2 кг