Dyson Pure Hot & Cool Link HP04 – лади и прочистува

45.790 ден

Нема на залиха

Dyson Pure Hot & Cool Link HP04 автоматски ги отстранува гасовите и 99,95% од малите честички од 0,1 микрон.
Поголемиот дел од HEPA филтерот е направен од 6,4 метри H-13 HEPA боросиликат микрофибер, преклопен 333 пати.
Активен филтер од графит. Дебелиот слој графитни кристали собира органски соединенија, мириси штетни гасови што испариле во воздухот.
Прочистениот воздух циркулира низ просторијата.
Проток 310 l / сек
Контрола на воздушниот правец. Насочен режим за лично греење, дифузен режим за греење на целата просторија.
Безбеден цела ноќ.
Ја одржува температурата со паметен термостат.
Поставете го да се исклучува со вградениот тајмер за спиење.
Термостатска контрола. Поставете ја посакуваната собна температура и вашиот прочистувач на воздухот ќе ја одржува.
Далечински управувач.
Безбеден, без ножеви, има автоматско исклучување во случај на превртување.
Контрола на ротација.
Можност за поврзување со паметен телефон.
Посебниот мотор овозможува ротација со едно копче за вклучување / исклучување. За да го исчистите, само избришете го.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 76,4cm x 24,8cm x 12,7cm.
Тежина: 5,71 кг.

Опис

Dyson Pure Hot & Cool Link HP04 автоматски ги отстранува гасовите и 99,95% од малите честички од 0,1 микрон.
Поголемиот дел од HEPA филтерот е направен од 6,4 метри H-13 HEPA боросиликат микрофибер, преклопен 333 пати.
Активен филтер од графит. Дебелиот слој графитни кристали собира органски соединенија, мириси штетни гасови што испариле во воздухот.
Прочистениот воздух циркулира низ просторијата.
Проток 310 l / сек
Контрола на воздушниот правец. Насочен режим за лично греење, дифузен режим за греење на целата просторија.
Безбеден цела ноќ.
Ја одржува температурата со паметен термостат.
Поставете го да се исклучува со вградениот тајмер за спиење.
Термостатска контрола. Поставете ја посакуваната собна температура и вашиот прочистувач на воздухот ќе ја одржува.
Далечински управувач.
Безбеден, без ножеви, има автоматско исклучување во случај на превртување.
Контрола на ротација.
Можност за поврзување со паметен телефон.
Посебниот мотор овозможува ротација со едно копче за вклучување / исклучување. За да го исчистите, само избришете го.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 76,4cm x 24,8cm x 12,7cm.
Тежина: 5,71 кг.