Рачна Правосмукалка Dyson Cyclone V10 Motorhead

30.490 ден

Нема на залиха

Име: Dyson Cyclone V10 Motorhead
До 60 минути моќно вшмукување
Нов модел – поголем капацитет на садот 0,9l
LCD дисплеј
Гаранција 2 години

Опис

Име: Dyson Cyclone V10 Motorhead
До 60 минути моќно вшмукување
Нов модел – поголем капацитет на садот 0,9l
LCD дисплеј
Гаранција 2 години

Карактеристики

Го покренува Dyson мотор V10

Најмоќното вшмукување од сите безжични правосмукалки.¹

До 60 минути постојана моќ на вшмукување

Моќно вшмукување за чистење насекаде.2

„Point and shoot“ хигиенско празнење на резервоарот

Механизмот „point and shoot“ хигиенски исфрла прашина и нечистотија длабоко во вашата корпа, со еден потег – без допирање на нечистотијата

Филтрирање на целиот систем

Целосно затворениот систем за филтрирање задржува 99,97% од честичките со големина од 0,3 микрони – ослободувајќи почист воздух.

Конфигурација во една линија

Моторот, резервоарот и циклонот се поставени еден зад друг, така што воздухот навлегува во циклоните во една линија, што генерира посилна сила на вшмукување.

14 циклони

14 циклони создаваат сили поголеми од 79.000 G за да ги преместат микроскопските честички – како полен и бактерии – во корпата