Dyson Pure Humidify+Cool™ (White/Silver) Link PH01 – лади и прочистува

49.290 ден

Нема на залиха

Автоматско прочистување, навлажнување и ладење.
Идеално за поголеми простори.
Автоматски открива и задржува алергени, загадувачи и гасови.
Ги прикажува квалитетот и влажноста на воздухот во реално време.
Се поврзува со апликацијата Dyson Link за лесно следење и управување.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 92,7cm x 31,2cm x 28cm.
Тежина: 8,32 кг

Опис

Автоматско прочистување, навлажнување и ладење.
Идеално за поголеми простори.
Автоматски открива и задржува алергени, загадувачи и гасови.
Ги прикажува квалитетот и влажноста на воздухот во реално време.
Се поврзува со апликацијата Dyson Link за лесно следење и управување.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 92,7cm x 31,2cm x 28cm.
Тежина: 8,32 кг