Додаток за измазнување (Iron)

Нашата најнова технологија ja измазнува косата со едно поминување.

За мазна, сјајна завршница.

2.590 ден

Почнувајќи од 215.83 месечно

Додаток за совршено мазна коса

Идеална алатка за совршено права и елегантна коса. Ги крие кратките разлетани влкна под подолгата коса за да ви даде мазна и сјајна завршница. Само со воздух.

Нашата најнова технологија ги крие разлетаните влакна со едно поминување. За мазна, сјајна завршница¹.

Инспирирани од професионални стилисти, новиот додаток Flyaway го користи ефектот Коанда за да ги подигне подолгите влакна и да го сокрие разлетувањето. Ви дава совршен изглед како од салон во домашни услови.

Истражете го Dyson Supersonic™ фен за коса