Dyson Pure & Cool Link TP04 – лади и прочистува

41.990 ден

Нема на залиха

Го прочистува и разладува воздухот.

Проток: 361 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/40 W.
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон.

360 стаклениот ХЕПА филтер собира ултра ситни честички од воздухот,
вклучувајќи полен, бактерии и животински паразити, до 0,1 микрон.
Ги отстранува потенцијалните токсични мириси и гасови.
Погоден за поставување на подот.

Ротација за 350 степени.
LED екран.

Поврзете ги опциите за поврзување со паметните телефони.
Произведени за прочистување на воздухот во поголеми простории.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 105,4cm x 22,4cm x 11,7cm.
Тежина: 4,98 кг.

Опис

Го прочистува и разладува воздухот.

Проток: 361 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/40 W.
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон.

360 стаклениот ХЕПА филтер собира ултра ситни честички од воздухот,
вклучувајќи полен, бактерии и животински паразити, до 0,1 микрон.
Ги отстранува потенцијалните токсични мириси и гасови.
Погоден за поставување на подот.

Ротација за 350 степени.
LED екран.

Поврзете ги опциите за поврзување со паметните телефони.
Произведени за прочистување на воздухот во поголеми простории.
Димензии: висина x ширина x длабочина: 105,4cm x 22,4cm x 11,7cm.
Тежина: 4,98 кг.