Држач за фен Dyson Supersonic™ (Fuchsia/Iron)

Уредно го прикажува вашиот Dyson Supersonic™ фен за коса и три магнетни додатоци. Изработен од челик отпорен на топлина, тој е силен, но лесен.

3.490 ден

Почнувајќи од 290.83 месечно

Нема на залиха

Држач Дизајниран од Dyson

  • Уредно го прикажува вашиот фен за коса и додатоците
  • Соодветна боја за да се вклопи со вашиот фен за коса
  • Магнетниот додаток се држи за брз и лесен пристап
  • Изработен од издржлив челик отпорен на топлина
  • Мека основа за заштита на површините
  • Лесен за одржавање