Додаток за чешел со широк заб (Iron)

Дизајниран за кадрава и намотана коса, чешелот има цврсти заби кои помагаат во издолжување на косата додека се суши или создаваат волумен и облик.

2.290 ден

Почнувајќи од 190.83 месечно

Чешел со широки заби кој создава волумен и форма

Дизајниран за кадрава коса и коса со текстура, новиот додаток за чешел со широк заби има цврсти заби кои помагаат во издолжување на косата додека се суши, или за создавање волумен и облик.