Wall cradle and magnetic attachment docks (Silver)

Дизајниран за професионалното издание на  Dyson Supersonic™ фенот за коса.

1.990 ден

Почнувајќи од 165.83 месечно

Чувајте го вашиот фен за коса блиску до рака

Лесно пристапната лулка е завршена од брусен челик и плута, за уредно складирање и заштита на вашиот фен за коса. Доаѓа со три магнетни приклучоци, со кои можете да ги организирате вашите додатоци и да ги чувате блиску до рака.