Презентативен Supersonic™ несесер (Платинум) – прва генерација

Заштитете го вашиот Dyson Supersonic™ фен за коса со нашиот репрезентативен несесер.

4.990 ден

Почнувајќи од 415.83 месечно

Нема на залиха