Сет за негување на миленичиња

Додатоци дизајнирани од Dyson за негување на миленичиња со средна и долга коса

4.490 ден

Почнувајќи од 374.17 месечно

Чешла. Вшмукува. Негува.

Звучен инженеринг

Алатката Dyson's Pet groom е акустички конструирана за да го направи негувањето помирно за вашето домашно милениче. Можете исто така да ја користите алатката без вакум, а потоа да се оддалечите за да ја цицате косата.

За домашни миленици со средна и долга коса

Алатката Pet groom може да се користи на секое домашно милениче со помош на стандардна четка за негување.

Самочистење

Ослободете го палецот за да ги повлечете влакната. Вакуумот ја вшмукува заплетканата коса директно во корпата.

Аголни влакна

364 понежни влакна се наведнуваат под агол од 35 степени во исправена положба додека четкате, продирајќи длабоко за да ги зграпчите опуштените влакна.

Продолжен додаток за удобно негување

Вклучува адаптер за брзо ослободување и продолжено црево за додавање флексибилен дофат од над 3 метри до вашата безжична правосмукалка Dyson.

Сет за негување на миленичиња со безжична правосмукалка Dyson

Погоден за домашни миленици со средна и долга коса. Алатката Pet groom ги вшмукува опуштените влакна директно во корпата – за да не ви паѓаат низ домот.
Play Video

Научете како да го користите сетот за негување на миленичиња

Ова видео дава корисни совети за тоа како да го користите сетот за негување миленичиња и да го направите позитивно искуство за вас и вашето домашно милениче
Play Video

Дали алатката Pet groom е соодветна за вас и вашето домашно милениче?

  • Моето милениче има средна или долга коса.
  • Моето милениче нема волнено палто (на пример, расите на кучиња со волнени палта вклучуваат пудл, Бишон Фризе и Пули).
  • Моето милениче е веќе возрасно.
  • Веќе користам мазна четка за да го средам моето милениче.
  • Јас веќе поседувам правосмукалка Dyson и мојот миленик не е вознемирен од тоа.
  • Имам некој кој може да ми помогне да го негувам моето милениче, доколку е потребно.
  • Ако сè уште не сум 100% сигурен дека алатката Pet groom е соодветна за мене и за моето милениче, ќе разговарам со мојот ветеринар или Dog Groomer пред да го купам.