New Coanda smoothing dryer

Мултифункционален додаток за сушење, измазнување и сокривање на разлетаната коса.

2.490 ден

Почнувајќи од 207.50 месечно

Нема на залиха

Овој додаток за стајлинг е дизајниран со проток на воздух од Coanda за да се сокрие разлетаната коса

Ја сокрива разлетаната коса

Coanda ефект за совршена коса

Исушете ги, измазните и скријте ги разлетувачите со еден мултифункционален додаток. Два млазници на воздух работат истовремено на сува и права коса за да го измазнуваат и усовршат вашиот краен стил, со до 58% помалку разлетување и разлетување.

Овој додаток за стајлинг е дизајниран со проток на воздух од Coanda за да се сокрие разлетаната коса

Побрзо сушење

Фокусиран проток на воздух за сушење

Моќниот проток на воздух брзо ја суши косата како подготовка за стилизирање.