Адаптер со низок дофат

Се наведнува за удобно да достигне ниско. Дизајниран за дополнително чистење под низок мебел со прилагодување на аголот на стапчето до 90°.
Дизајниран да одговара на правосмукалките Dyson V11™, Cyclone V10™, V8™ и V7™.

1.790 ден

Почнувајќи од 149.17 месечно

Оди подолу. Оди подалеку.

Се поврзува со која било компатибилна алатка за низок дофат и чистење. Адаптерот со низок дофат го прилагодува аголот на стапчето на вашиот Dyson безжичен вакуум до 90° за удобно чистење под креветите и мебелот.
Play Video

Технологија

Вшмукување без многу напор

Надворешната шарка овозможува издржлива флексибилност без да го попречува протокот на воздух или да ги загрози перформансите.

Прецизно дизајниран

Невиденото, но критично, HDPE заптивка за усни во адаптерот го одржува флексибилниот проток на воздух херметички, одржувајќи го вшмукувањето.