Алатка за тесни простории со LED светло

Алатката за тесни простори со LED светло ви овозможува да допрете до темни и тешко достапни тесни простори, и да видите каде чистите.

1.690 ден

Почнувајќи од 140.83 месечно

Нечистотијата нема каде да се сокрие

LED светлата се рефлектираат по две цевки до крајот на алатот, при што рамномерна светлина го осветлува просторот за детално да ги соберете прашината и остатоците.

Play Video

Технологија

Ги чисти тешко достапните места

Дизајниран да достигне до 225 mm во тесни, прави простори со големина од 19,2 mm.

Запазен е секој детал

Прецизно дизајнираните отвори го штитат моторот од блокади и спречуваат лепење на алатот на површините.