Dyson Vented Barrel четка (35mm barrel)

За коса со кратка до средна должина Дизајнирана да создава волумен и облик додека стилизирате, четката Dyson Vented Barrel има влакна со тркалезни врвови за удобност на скалпот, тежинска рачка за рамнотежа и вентилирана цевка за рамномерна распределба на топлината.

1.990 ден

Почнувајќи од 165.83 месечно

Нема на залиха