Original price was: 57.990 ден.Current price is: 52.490 ден.

Почнувајќи од 4,374.17 месечно

Нема на залиха

Dyson v15 Detect Absolute

Безжична правосмукалка на Dyson со голема моќ на вшмукување и интелигентна технологија.

Ги прави видливи микроскопските честички од прашина. Dyson V15™ автоматски ја прилагодува моќта на вшмукување. Научен доказ за темелно чистење.
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Времетраење

До 60 минути

Циклонска технологија

14 циклони

Филтрирање

Филтрирање на целиот уред

Тежина во кг

3,5 kg

Време на вчитување

4,5 Std.

Висина

1.260 мм

Должина

266 мм

Ширина

250 мм

Во кутијата

Dyson V15 Detect

Упатство за корисникот

Проверете го вашето корисничко упатство онлајн или преземете копија.

Прецизно насочениот зрак светлина ја прави видлива невидливата прашина на тврдите подови – за да не пропуштите ништо.

Конусна лента со четка против заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици. Брзо. Чистење со мотор за мали простори.

Станицата за полнење на вашата правосмукалка е поставена на ѕид за полнење и уредно складирање на алатите.

Моќно собира прашина и влакна од сите подови. Чешелот против заплеткување ја чисти косата од лентата со четка.

Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.
Го полни вашиот вакуум со или без приклучната станица.

Најдете ја вистинската правосмукалка за вашите потреби сега

Од темелно чистење на целиот дом до наменски додатоци за секоја задача за чистење. Нашите четири прашања ќе ви помогнат да ја пронајдете вистинската правосмукалка за вас.

Технологија

Ласерот ги детектира честичките што вообичаено не можете да ги видите

Прецизниот аголен ласер ја прави невидливата прашина видлива на тврдите подови - за да не пропуштите ништо.

Ја брои и мери големината на честичките од прашина⁺⁺

Пиезо сензорот постојано ги мери и брои честичките прашина - автоматски ја зголемува моќта на вшмукување кога е потребно.⁺⁺

Научен доказ за длабоко чистење

ЛЦД-екранот покажува што е вшмукувано, прикажувајќи научен доказ за длабоко чистење во реално време.

Root Cyclone™ технологија

Моторот Dyson Hyperdymium™ се врти до 125.000 вртежи во минута за да создаде најмоќно вшмукување во споредба со кој било друг безжичен вакуум.⁺

Root Cyclone™ технологија

Патентираните циклони на Dyson генерираат центрифугални сили до 100.000 g заробувајќи ситна прашина и нечистотија во корпата, така што вашата правосмукалка никогаш не губи вшмукување.

Енергетски густа батерија

Секоја батерија со кликнување обезбедува до 60 минути работно време за чистење насекаде околу вашиот дом.*

Повеќестепен систем за филтрирање

Целосно запечатениот систем за филтрирање на Dyson заробува 99,97% од микроскопските честички со големина од 0,1 микрони - испуштајќи почист воздух од воздухот што го вдишувате во внатрешноста.41 Филтерот што може да се пере може да се користи во текот на целиот век на Dyson V15™ и повторно да се користи за да се намали отпадот.

Антистатички јаглеродни влакна

Црните филаменти од јаглеродни влакна имаат антистатички ефект и апсорбираат ситна прашина од тврдите подови.

Карактеристики

Motorbar-Bodendüse mit Schutz vor verfangenen Haaren

Темелно се чисти на сите видови подови. Најлонските влакна ја отстрануваат нечистотијата од теписите. Црните филаменти од јаглеродни влакна имаат антистатички ефект и ја апсорбираат прашината од тврдите подови.

Автоматско длабоко чистење на теписите

Во автоматскиот режим, технологијата Dyson DLS™ во подот на Motorbar го следи отпорот на лентата со четка 360 пати во секунда, така што моќта на вшмукување автоматски се прилагодува на различни типови подови.

Безжично чистење насекаде

Разновидната безжична технологија на Dyson го олеснува чистењето на вашиот дом. Овозможува темелно чистење на подови, тешко достапни места и душеци

LCD-екран

LCD-екранот прикажува информации за статусот на уредот во реално време. Ова го вклучува преостанатото време на работа до вториот, пораките за одржување, тековниот режим на вшмукување и траењето на батеријата.

Тенка Fluffy™ подна млазница со технологија за откривање прашина

Подната млазница широка 25 cm со меки најлонски влакна и антистатички јаглеродни влакна е дизајнирана да ја отстранува прашината од тврдите подови и тесните простори. Се одликува со низок профил за полесно чистење под мебелот.

Три режими на вшмукување

Во автоматскиот режим, Dyson V15™ интелигентно ја прилагодува моќта на вшмукување во зависност од количината на прашина за да ја оптимизира потрошувачката на енергија. Еко режимот за заштеда на енергија овозможува подолго траење за поголеми задачи за чистење. Режимот за засилување е дизајниран за кратки, интензивни задачи за чистење.

Промена на батерии

Батеријата Dyson V15™ може да се отстрани и да се замени со притискање на копче. Со втората батерија можете да го удвоите времето на работа. Прекинувачот за вклучување/исклучување е особено погоден за батерии за да може да се справите со подолги задачи за чистење.44

Лесен за одржување

Долготрајниот филтер и ролната Fluffy™ се перат, создавајќи помалку отпад. Дизајниран да се користи наместо да се замени. Садот за прав и додатоците може да се бришат за да се одржат перформансите и векот на траење на вашата правосмукалка Dyson.⁸

Оценка на компјутерска слика многу добра

Dyson V15 Detect Absolute ја доби наградата Computer Bild многу добра (1.3). Интелигентната технологија и моќта на вшмукување беа оценети многу добри во целина.

Одделение за ЧИП е добро

Dyson V15 Detect Absolute со добар степен на чип (1,9). Генерално, апсорпцијата на прав и ракувањето беа оценети како многу добри.