Dyson V11 Absolute Extra - рачна правосмукалка

Нема на залиха

45.490 ден

Нема на залиха

Опис

Интелигентно се прилагодува на различни нивоа.

Известување во реално време на ЛЦД-екранот.

Подолго чистење со подолготрајна батерија.

Направена за целосно чистење на подови и теписи.