Save RM300

Original price was: 28.490 ден.Current price is: 25.490 ден.

Почнувајќи од 2,124.17 месечно

Dyson Pure Cool™ прочистувач на воздух TP00 (White/silver)

Dyson Pure Cool™ прочистувач на воздух TP00 во (бело/сребрено)

Отстранува 99,95% од алергени и загадувачи од воздухот.¹

Проектира и циркулира прочистен воздух.

*Не се поврзува со апликацијата Dyson Link.

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Должина на кабелот

2,5 м

Висина

1018mm

Должина

110mm

Ширина

196mm

Вкупна висина

1018mm

Поставки за максимален проток на воздух

412l/s

Тежина

3.7 kg

Дијаметар на основата

196mm

ХЕПА филтер

360 Стакло

Дијаметар на засилувач

110mm

Тип на прочистувач

Ладен

Форма

Кула

Гаранција

2 години

Во кутијата

Dyson Pure Cool™ air purifier TP00 (White/Silver)

Запечатен филтер за прочистување со комбиниран активен јаглен и стаклен ХЕПА слој. Заедно, тие зафаќаат гасови и 99,95% од ултрафини честички од воздухот.³

Заоблен и магнетизиран за уредно складирање на машината.

Карактеристики

360° Стаклен ХЕПА филтер

Доловува ултра ситни честички од сите агли, вклучувајќи полен, бактерии и првут од домашни миленици.

Двојна функција

Прочистува во текот на целата година. Вентилатор за ладење во лето.

Air Multiplier™ технологија

Го засилува околниот воздух, давајќи непрекинат проток на прочистен воздух.

Нежна осцилација

Проектира и циркулира прочистен воздух низ просторијата.