Best seller

49.490 ден

Почнувајќи од 4,124.17 месечно

Нема на залиха

Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ TP09 purifying fan (White/Gold)

Вентилатор за прочистување Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ TP09 (бел/златен)

Автоматски чувствува, детектира и заробува загадувачи за почист воздух Открива и уништува формалдехид¹ Ја прочистува целата соба² Dyson гаранција од 2 години
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

4.8kg

Осцилација/Агол

350 степени

Должина на кабелот

1828mm

Број на поставки за брзина

10

HEPA филтер

HEPA H13

Висина

1041mm

Должина

119mm

Ширина

220mm

Тип на прочистувач

Ладен

Форма

Кула

Гаранција

2 години

Во кутијата

Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ TP09 (White/Gold)

Упатство за корисникот

Проверете го вашето корисничко упатство онлајн или преземете копија.

Заоблен и магнетизиран за уредно складирање на машината

Филтер за вашиот Dyson Purifier

Технологија

Детектира и известува, автоматски

Интегрираните сензори постојано го анализираат вашиот воздух, додека нашиот уникатен алгоритам ги вкрстува податоците секоја секунда. Дијагностицира загадувачи на молекуларно ниво, прикажувајќи реални резултати на LCD-екранот.

Детектира гасови и ултра ситни честички

HEPA филтерот фаќа 99,97% од честичките со големина од 0,3 микрони. Дополнителен филтер ги отстранува мирисите и гасовите вклучувајќи ги и VOCs.

Уништува формалдехид, континуирано

Каталитичкиот филтер Dyson континуирано ги заробува и разградува молекулите на формалдехид1 во вода и CO2. И никогаш не треба да се замени.

Ја прочистува целата соба

Само прочистувачите Dyson имаат технологија Air Multiplier™. Таа генерира циркулациона моќ за вовлекување дури и далечни загадувачи во машината, проектирајќи прочистен воздух низ просторијата.²

Целосно запечатен на HEPA H13

Во нашите најнови прочистувачи, не е само филтерот што го исполнува стандардот HEPA H13, туку и целата машина.³ Значи, она што влегува внатре, останува внатре.

Прецизно открива формалдехид

Нашите најнови прочистувачи користат сензор за цврста состојба за откривање на молекули на формалдехид 500 пати помали од 0,3 микрони и ја одржуваат прецизноста за целиот животен век на машината.

Карактеристики

Ве лади кога е потребно⁵

Проектира над 77 галони воздух во секунда за ладење на протокот на воздух.

Режим на проток на воздух наназад

Го пренасочува протокот на воздух низ задниот дел на машината. Да се прочистува, без да ве лади.

Сега 20% потивок

Акустично дизајниран да ги намали турбуленциите, така што е 20% потивок од претходниот модел.

Контрола преку апликација

Контролирајте го и следете го квалитетот на воздухот од каде било со помош на апликацијата MyDyson.4

Гласовна контрола

Контролирајте го без раце со компатибилни говорни услуги. Работи со Amazon Alexa, Apple Siri и Google Home.⁴

Осцилира до 350 ̊

Прилагодливите осцилации проектираат прочистен воздух низ целата просторија.

Ноќен режим

За оние кои имаат лесен сон. Набљудува и прочистува користејќи ги најтивките поставки, заедно со затемнет екран.

Лесна грижа за филтерот

Филтерот брзо и лесно се менува. Со автоматски известувања за животниот век на филтерот на LCD или апликацијата MyDyson.

Далечински управувач

Заоблен и магнетизиран за уредно складирање на врвот на машината.

Energy Star Сертифициран

Тестирано и Одобрено од родители

Награден со печат на одобрение PTPA. Печатот на одобрување доверба на семејствата.

Сертифициран за астма и алергија

Прочистувачите на Dyson се сертифицирани за астма и алергија од страна на Фондацијата за астма и алергија на Америка.