68.990 ден

Почнувајќи од 5,749.17 месечно

Dyson Gen5detect™ Absolute vacuum

Моќниот правосмукалка на Dyson сега мие тврди подови.

Ги отстранува излевањата и тешките дамки.

Открива невидлива прашина.

Ја доловува косата без да се заплетка.

Погледнете го на дело
Галерија

Во кутијата

Dyson V15 Detect Total Clean

Интелигентно ја приспособува моќноста на типовите на подови за длабоко чистење на теписите и тврдите подови. Парчињата за отплеткување автоматски ја чистат завитканата коса од лентата со четка додека чистите.

 

Конусна лента со четка против заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици. Брзо. Чистење со мотор за мали простори.

Док поставен на ѕид за полнење на вашата правосмукалка и уредно складирање на алатите.

Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу задачите за чистење и бришење прашина околу вашиот дом или автомобил.

 

Прецизно аголно светло светло открива двојно поголема количина на невидлива прашина на тврдите подови.

 

Стапчето се откачува со кликнување за да се открие подготвената алатка за пукнатини складирана внатре за чистење на самото место.

 

Го полни вашиот правосмукалка со или без Wall dok™.

 

Најнапредната безжична вакуумска технологија на Dyson
Напредна моќ на вшмукувањеˣ, напредна HEPA филтрација‡ и нашето најдолго време на работа досега од една батерија*, со откривање прашина и научен доказ на екранот.⁺⁺
Открива
Подобрената технологија за осветлување на Dyson користи прецизно аголно светло за да открие 2 пати повеќе невидлива прашина.² Ги прави видливи микроскопската прашина и нечистотија што вообичаено не можете да ги видите на тврдите подови – за да не пропуштите ништо.
Вшмукување
Нашиот најбрз и најефикасен безжичен мотор – се врти до 125.000 вртежи во минута, генерирајќи го нашето најдобро безжично вшмукување досега.
Систем за филтрирање
Целосно запечатениот систем за филтрирање ХЕПА зафаќа 99,99% од микроскопските честички до 0,1 микрони – за почист воздух.‡ Ги заробува вирусите за похигиенски дом.¹
Докажано
Пиезо сензорот ги следи честичките 15.000 пати во секунда за да ги брои и големината на вшмукуваната прашина и остатоци - автоматски ја зголемува моќта на вшмукување кога е потребно.

Се трансформира во рачен со еден клик

Не губете време префрлајќи се на рачно.
Вградената алатка за бришење прашина и пукнатини е секогаш на дофат на раката.

Дополнителни карактеристики

Нова контрола за напојување со едно копче

Напојување со притискање на копче, без чкрапало за задржување.

Време на траење до 70 минути *

Напредната батерија со 10 ќелии го обезбедува најдолгото време на Dyson во безжичен вакуум.* Додека режимот на подготвеност и напредната хемија на батеријата го максимизираат нејзиниот животен век.

Длабоко чистење на целиот дом

Разновидна Dyson безжична технологија – за чистење на сите типови подови, тешко достапни места, душеци, софи и скали.

Digital Motorbar™ со лопатки за отплеткување

Интелигентно ја приспособува моќта на вшмукување на различни подови.⁺⁺ Вратите за отстранување на влакна автоматски ги отплеткуваат влакната од лентата со четка додека чистите.

Повеќе функции

Нема губење на вшмукување

Со технологијата Radial Root Cyclone, 14 скролани циклони фаќаат прашина и остатоци од протокот на воздух без губење на вшмукување. Одржување максимална моќ на вшмукување.

Лесно се префрлате помеѓу три режими на напојување

Автоматскиот режим автоматски ја прилагодува моќта на вшмукување на различни типови подови за да го максимизира животниот век на батеријата.⁺⁺ Режимот Boost е за поинтензивно чистење на место, а Еко режимот е за подолго чистење на сите типови подови.

Празнење на корпата без допир

Хигиенскиот механизам за исфрлање ја турка прашината и ѓубрето длабоко во вашето ѓубре, со едно дејство.

Wall dok™

Правосмукалката Dyson Gen5detect™ паѓа во ѕидниот приклучок за да се наполни и уредно да ги складира правосмукалката и алатите. Подготвени за вашето следно чистење.

Делови кои се перат

Доживотно перење HEPA филтер и Fluffy Optic™ валјак го намалуваат отпадот. Дизајниран да се користи повторно, а не да се замени.

Спецификации

Тежина

7.72 lb

Почиста глава

Глава за чистење Fluffy Optic™ и глава за чистење Digital Motorbar™

Време на полнење

4.5 часа

Циклонска технологија

14 циклони

Филтрација

ХЕПА филтрација со цела машина

Волумен на канта

0.2 галон

Моќ на вшмукување

280 AW

Максимално време на работа

70 мин

Време на извршување

До 70 мин

Висина

50.2 in

Должина

9.8 in

Ширина

10,87 in