Dyson-designed storage bag (Purple/Black)

Безбедно и удобно ги складира вашите Dyson Airwrap™ стајлер и додатоците кога сте во движење. Лесен и пренослив, така што е практично да се носи насекаде. Направено со мека ткаенина отпорна на топлина, со дискретно магнетно затворање. Завршено со фуксија или виолетови цевки.

4.290 ден

Почнувајќи од 357.50 месечно

Нема на залиха

Торба за складирање дизајнирана од Dyson

  • Го складира вашиот стајлер заедно со  додатоците
  • Го заштитува вашиот стајлер од прашина, вдлабнатини и гребнатини
  • Магнетна затворач за лесен пристап
  • Отпорен на топлина до 302°F
  • Лесно се чисти