Dyson Airwrap™ styler display stand (White/Purple)

Уредно го прикажува вашиот Dyson Airwrap™ стајлер со осум додатоци, така што секогаш е подготвен за употреба. Зајакнат со трислоен систем за боја, тој е силен, но лесен. Со мека гумена основа за заштита на површините.

1.990 ден

Почнувајќи од 165.83 месечно

Нема на залиха

Организатор дизајниран од Dyson

  • Уредно го прикажува вашиот стајлер и сите 8 прилози
  • Соодветна боја за да го надополни вашиот стајлер
  • Дизајниран за издржливост
  • Мека гумена основа за заштита на површините
  • Слободно стои на која било рамна површина
  • Лесно се чисти