37.990 ден

Почнувајќи од 3,165.83 месечно

Dyson Airstrait™ straightener (Nickel/Copper)

Лимитирано издание за Денот на мајката во боја со нелизгачка топлинска подлога

Влажно до суво зацрвстувањето со воздух. Нема рингли. Без топлинско оштетување.¹

Моќниот, насочен проток на воздух ја измазнува и ја усогласува косата

Се исправа од влажно на суво, поедноставувајќи ја вашата рутина

За природен директен финиш

Погледнете го на дело
Галерија

Dyson Airstrait™ е добитник на наградата за најдобар пронајдок на TIME за 2023 година

Зошто Airstrait?

Без топлинско оштетување

Лесен природен стајлинг

Создава природно правилен стил со намалено разлетување и разлетување, за мазна и сјајна завршница со природен волумен.

Погодност без компромиси

Природно директно издувување

Исполиран, секојдневен изглед, исправен од влажно.

Директно издувување на 90-тите

Издувување со текстура

Измазнете ја и растегнете ја косата за да создадете природно исправена

Повеќе функции

Стил од влажно

Освежете се од суво

Интуитивен проток на воздух

LCD екран

Функција за заклучување

Автоматска пауза

Пионерска Dyson технологија

Интелигентна контрола на топлина

Мотор Dyson Hyperdymium™

Во кутија

Dyson Airstrait™ исправувач Никел/бакар

Топлинска подлога што не се лизга

За безбедно поставување за време и по стајлинг.

Спецификации

Негативни јони

Негативните јони помагаат да се намали статичноста

Поставување на моќност/топлина

2 режими со 3 топлина, 3 брзини

Должина на кабелот

9.6 ft

Проток на воздух

11.9 l/s

Напон

120 V

Напојување

1,600 W

Интелигентна контрола на топлина

Интелигентната контрола на топлината ја регулира температурата на протокот на воздух 30 пати во секунда

Два режими на стил

Режим влажно до суво и суво

LCD екран

LCD екран во боја

Тежина

2.2 lb

Висина

2.4 in

Должина

13 in

Ширина

1.6 in