Време на сушење 10–12 секунди²
Хигиенски перформанси со ХЕПА филтер
До 99% поевтини од хартиените крпи за еднократна употреба³
5-годишна гаранција
Префрлете се помеѓу два режима, Eco и Max
Посебен 20 AMP погоден за најмногу две машини
Нерѓосувачки челик и со длабочина од само 10cm, елегантната и компактна форма остава повеќе простор во тоалетот и е усогласен со ADA

Почнувајќи од 0.00 месечно

Dyson Airblade 9kJ сушач за раце

Моќен и лесен за брзо чистење. Без кабелот. Најбрзиот енергетски ефикасен сушач за раце филтриран со ХЕПА¹
Галерија

Спецификации

Тежина

4.4 kg

Време на сушење

10 секунди Макс режим / 12 секунди Еко режим

Номинална моќност

900w Макс режим / 650w Еко режим

Стапка на префрлување на моторот

5.000 во секунда Макс режим / 4.533 во секунда Еко режим

Брзина на моторот

До 75.000 вртежи во минута

Ниво на звучна моќност

79db(A) Max режим / 76db(A) Eco режим

Работен проток на воздух

150 AW5,3 gal/s Макс режим / 4,8 gal/s Еко режим (LV)

Влезен напон

100-127v (LV) 200-240v (HV)

Фреквенција

50-60 Hz

Работна температура

32-104°F

Период на заклучување на операцијата

30 секунди

ХЕПА филтер

Доловува 99,97% од честичките

ХЕПА филтер

Да

Ширина

45 cm

Висина

500 cm

Длабочина

100 mm

Клучна технологија

Curved Blade™ Дизајн

Два заоблени отвори од 0,02 создаваат 374 mph6 листови воздух што ги следат контурите на вашите раце, отстранувајќи повеќе вода за помалку време.

Хигиенски ги суши рацете со почист воздух

HEPA филтерот фаќа 99,97% од честичките4 од воздухот.

Нашиот најтивок⁵ Airblade™ сушач за раце досега

Акустично дизајниран за да се минимизира бучавата од тоалетот.

Дополнителни карактеристики

Режим на напојување кој одговара на вашата бања

Префрлете се помеѓу два режима на напојување на една машина. Макс режим за зафатени области со голема брзина или Еко режим за енергетска ефикасност и акустична контрола.

Брзо сушење на рацете за 10 секунди

Нашиот моќен дигитален мотор се врти со 75.000 вртежи во минута за да префрли 5,3 галони воздух во секунда, за време на сушење од 10 секунди во режимот Max.

Помалку отпад

Машината за сушење раце Dyson Airblade 9kJ произведува до 88% помалку емисии на CO⁷ од хартиените крпи за еднократна употреба и чини до 99% помалку за работа.³ Создавање подобра средина во вашите тоалети и во светот надвор.

Акредитации

Carbon Trust

Сите сушари за раце Dyson Airblade™ се сертифицирани од Carbon Trust.

Заштедете со коритење на Dyson сушилници за раце

Намалете ги емисиите на јаглерод и тековните трошоци, до 88% помалку CO2.7 Чини до 99% помалку во споредба со хартиени крпи.

Ниска енергија. Ниски тековни трошоци.

Машината за сушење раце Dyson Airblade 9kJ користи 9,3 килоџули енергија на сушење и чини само 19 долари годишно за да работи во еко режим.³
ХЕПА филтер со стаклени влакна обложени со руно
Акустички конструиран
Дигитален мотор Dyson V4
Curved Blade™ дизајн

Докажано хигиенски од независни тестирања

Сите машини за сушење раце Dyson Airblade се подложени на ригорозни тестирања од страна на Dyson. Влијанието на сушењето раце е тестирано на универзитетите и објавени во меѓународни списанија. Дознајте зошто нашите сушари за раце се хигиенски.