30мм Airwrap™ long barrels

Направете и поставете обемни кадрици или бранови на подолга коса Дијаметар 30мм x В 185мм

2.490 ден

Почнувајќи од 207.50 месечно

Погледнете што можете да постигнете

Play Video

Ја привлекува и обвиткува косата. Со користење на воздух.

Стајлерот Dyson Airwrap™ користи аеродинамичен феномен наречен ефект Коанда, поттикнат од дигиталниот мотор V9 на Dyson. Го криви воздухот за да ја привлече косата кон уредот. Стајлинг со воздух, а не со екстремна топлина.