20 мм Airwrap™ barrels (Nickel/Fuchsia)

Дизајниран за подолготрајни и поцврсти кадрици за сите типови коса.

Дијаметар 20мм x В 185мм

2.490 ден

Почнувајќи од 207.50 месечно

Нема на залиха

Погледнете што можете да постигнете

Play Video
  • Уредно го прикажува вашиот стајлер и сите 8 прилози
  • Соодветна боја за да го надополни вашиот стајлер
  • Дизајниран за издржливост
  • Мека гумена основа за заштита на површините
  • Слободно стои на која било рамна површина
  • Лесно се чисти

Ја привлекува и обвиткува косата. Со користење на воздух.

Стајлерот Dyson Airwrap™ користи аеродинамичен феномен наречен ефект Коанда, поттикнат од дигиталниот мотор V9 на Dyson. Го криви воздухот за да ја привлече косата кон уредот. Стајлинг со воздух, а не со екстремна топлина.