Xiaomi DEERMA HX10W – сушач за чевли

2.990 ден

За да се прекине незгодното искуство на сушење на еден пар чевли одеднаш, горниот дел е хуманизиран со двојна структура во форма на буквата У, која може да суши два пара чевли истовремено. Исто така, истражете повеќе можности за производи, како што се сушење чевли/одвлажнување/заштита од ладно/сушење алишта и други функции.

Опис

Чевлите се без мирис и удобни на секој чекор од патот

N функции на сушење чевли/одвлажнување/заштита од ладно/сушење алишта чекаат да ги откриете

Стерилизација со повеќе ефекти, здрава и без бери-бери

Вградениот керамички генератор на озон може да ги оксидира и разградува факторите на мирис, а интелигентната постојана топлина создава сува средина за внатрешноста на чевлите, ги инхибира бактериите од коренот и заеднички го решава проблемот со досадното стапало на спортистот.

Печете два пара одеднаш, нема потреба да чекате долго

На врвот има двојна структура во форма на буквата У за да формира држач од четири фази, кој може да суши два пара чевли истовремено, што значително ја подобрува ефикасноста на сушењето на чевлите.

Машина за сушење чевли/одвлажнување/греење со повеќе функции

1+N мултифункционален, не ограничен само на сушење чевли, одвлажнување, сушење облека во пролет и лето, греење на топол воздух во есен и зима, може да се користи во текот на целата година

4 режими на сушење

Постојат 4 начини на сушење, вклучувајќи стандардни, кожени чевли, слаб ветер и озон, кои можат да сушат различни видови чевли и облека на насочен начин.

Долг тајмер од 180 минути

30, 60, 120, 180 минути изборен тајминг, поставете го времето да се суши и автоматски прекинете го исклучувањето кога ќе се достигне времето.

Мало и флексибилно тело

Телото зафаќа површина од околу една класа хартија А4, што е погодно за сместување во различни простори за одвлажнување и лесно ги отстранува мувлата и влагата за домот.

Дополнителни информации

Модел

HX10

Номинален напон/фреквенција

220V-50Hz

Номинална моќност

235 W

Нето тежина на машината

1,2 кг

Целокупната големина

211*117*280мм

Материјал на производот

ABS

Листа за пакување

Комплетна машина, прирачник, сертификат