Xiaomi Deerma DEM-SH30W Електричен котел

1.790 ден

Електричниот котел Deerma DEM-SH30W ја врие водата за само 6 минути.
Може да зоврива 8 чаши вода во исто време. Чајникот е изработен од нерѓосувачки, издржлив челик и специјално обработено, термичко стакло, кое лесно се чисти.
Спиралниот елемент од затворен тип ја гарантира вашата безбедност и не го загрева телото.
На рачката има прекинувач за вклучување-исклучување.
Држачот може да се ротира за 360º, а капакот може да се свитка за 110° за лесно истурање и чистење.
Котелот има индикатори за вклучување-исклучување со нивото на водата и LED светла.
Кабелот е долг 0,75 m, се преклопува и погодно е да го поставите каде било.

Опис

Модел DEM-SH30W
Тип електричен котел
Технички карактеристики Материјал: нерѓосувачки челик, термо стакло, ABS пластика
Капацитет на резервоарот за вода: 1,7 l
Моќност: 2200 W
Режим на зачувување на топлина: нема
Димензии и тежина Должина: 16 см
Ширина: 21,5 см
Висина: 23,2 см
Тежина: 1,3 кг